A hazánkban is nagy sikerű német ékszermárka idén Iszak Eszterrel készítette el kampányát, melyben két fiatalos stílusvonal is bemutatkozik.

Iszak Eszter imádja az izgalmas ékszereket, elmondása szerint gyakran egy egyszerű ruhadarabot is extrémmé tud varázsolni a megfelelő kiegészítőkkel. A QUDO vele készített interjújában a magyar tévés személyiség elárulta, hogy általában a visszafogottabb karkötőket, nyakláncokat és órákat részesíti előnyben, de a fesztiválszezon idején szívesen vált feltűnőbb ékszerekre, fejdíszekre.

A QUDO német ékszermárka 2014-ben vált ismertté hazánkban, és rögtön óriási kedvenc lett a szupertrendi bőr ékszereivel. Kollekciója később a Mariesy vonallal bővült, mely antiallergén, nemesacél alapanyagokból kivitelezett, nőies formatervezésű, stílusos ékszereket vonultat fel.

Az ékszermárka Interchangeable elnevezésű gyűjteménye egy egészen új koncepció, mely lehetőséget ad arra, hogy mindenki saját maga készítse el gyűrűjét, fülbevalóját vagy nyakláncát, a különböző alapok és topok használatával. Az Iszak Eszterrel készült kampányfotókon a Mariesy és az Interchangeable kollekciók darabjai szerepelnek.

A Mariesy-ékszerek 1500-10 000 forint között mozognak, míg az Interchangeable-nél 15 000 forinttól készíthetünk magunknak saját gyűrűt, fülit vagy nyakláncot. A Qudo termékei több mint száz viszonteladóval az ország egész területén megtalálhatóak.

  • Megosztás:
hirdetés