Számos világváros után végre Budapesten is megnyílt az adidas RUNBASE mozgás- és futóközpont, amelynek célja, hogy egyedülálló bázist nyújtson az adidas Runners Budapest csapatnak és a város teljes futóközösségének.

hirdetés

Az adidas Runners edzései eddig is izgalmasak voltak, most azonban új szintre lép a közösség. A főváros szívében található központban profi trénerek várják júliustól a mozogni vágyókat, bárki edzhet vagy fejlesztheti tudását az ingyenes foglalkozásokon, nem utolsó sorban pedig ismerkedhet azokkal, akiknek szintén szenvedélye a futás és a testmozgás.

Az adidas azzal a céllal hozza létre világszerte RUNBASE központjait, hogy közösségi teret adjon a mára már 50 városban jelen lévő adidas Runners csapatoknak és a futni vágyóknak. Az érdeklődők itt nemcsak edzéseken vehetnek részt, de bővíthetik a tudásukat, legyen szó a helyes táplálkozásról, az egészségmegőrzésről vagy a sport technikai hátteréről, inspirációt kaphatnak a legnagyobbaktól, és beszerezhetik a futáshoz szükséges legjobb, leginnovatívabb felszereléseket is.

Most pedig Tel Aviv, Tokió, London, Moszkva, Boston, Berlin és Milánó után végre Budapest is megkapta a RUNBASE-t. A futóedzéseket eddig is óriási lelkesedéssel tartották a trénerek, élükön Debreczeni Dóra csapatkapitánnyal, de most már jógázni, crosstrainingezni, alakformálni is lehet majd az adidas edzőivel, lesznek HIIT edzések, és a reggeli futások is felkerülnek a palettára.

A RUNBASE projekt vezetője Radványi Alexandra lesz, akit jól ismernek a futóközösség tagjai. A Margit-szigettől mindössze másfél kilométerre lévő központban egy 6 edzőből álló professzionális csapat várja az érdeklődőket júliustól. A teremben lehet zuhanyozni, átöltözni és bandázni is, hiszen közösségi tér is várja a mozgás szerelmeseit.

Az adidas Runners csapatok fő küldetése a közösségek összekovácsolása, ezért minden RUNBASE-ben kialakításra kerül egy chill, avagy pihenőzóna, ahol a futók együtt pihenhetik ki a tréningek fáradalmait, vagy épp megbeszélhetik a következő közös mozgást. Az edzések és a különböző foglalkozások teljesen ingyenesek, az érdeklődők a Runtastic alkalmazásban és az adidas Runners weboldalán tudnak időpontot foglalni.

A RUNBASE Budapest megnyitása hatalmas mérföldkő az adidas Runners Budapest és a város futóinak életében. A központ nemcsak egyre bővülő csapatunk, de a mozgás minden szerelmesének otthona lesz. Az adidas RUNBASE-ek a világ számos nagyvárosában arattak már elsöprő sikert, és biztos vagyok benne, hogy itt, Budapesten is rengeteg élményekkel teli pillanatot nyújt majd a futó- és sportközösségeknek – mondta el a megnyitón Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya.

Az adidas Runners Budapest Facebook csoportján belül is nyomon követheted az aktuális eseményeket.

Az adidas RUNBASE mozgás- és futóközpont pontos címe: 1132 Budapest, Váci út 10-12.

Fotók: Soós Bertalan.

Forrás: adidas RUNBASE Budapest.

 

  • Megosztás:
hirdetés