Elsa Pataky feledhetetlenné teszi a spanyol márka idei kampányát. Különleges fehérneműcsodákat mutat be, de te sem csak azt fogod figyelni!

A magyar származású, spanyol színésznő már évek óta a Women’secret arca, idén pedig egy különleges kampányfilmmel igyekeztek megkoronázni együttműködésüket. November másodikán jelent meg a spanyol fehérneműmárka új reklámvideója, melyben a limitált kiadású téli kollekciót mutatja be Elsa Pataky, aki hihetetlenül jó formában van három kisgyermeke mellett.

2014-ben hozta világra ikreit, és nagyobbik lánya sem több még ötévesnél. A 41 éves anyuka igazán bedobta magát, és megmutatta csábító és erőteljes személyiségét az ehhez tökéletesen illő, érzéki ruhákban. Alakja irigylésre méltó, megjelenése pedig annyira lebilincselő, hogy a körülötte hemzsegő fiatal modelleket szinte észre sem veszi az ember.

A videót a klasszikus hollywoodi noir hangulat inspirálta, melynek szenvedélyes jeleneteihez jól passzolnak a vintage elemeket is ötvöző, csipkés és fűzős fehérneműk. A prémium darabok nőies eleganciáját a szív alakú kivágások és a magasított nyakrészek teszik teljessé. Finom, áttetsző anyagok és erős, vastagabb textúrák váltják egymást a limitált kollekcióban, mely egy határozott, de szenvedélyes nő képét rajzolja elénk. A szexi bodyk és melltartótopok kivágott ruhák alá is tökéletesek.

  • Megosztás:
hirdetés