Nem az a megoldás, ha naponta többször magadra permetezed a kedvenc illatodat, vagy alkalmanként félüvegnyit locsolsz el a kölnidből.

Naponta használjuk, de csak keveset tudunk a parfümről, ahogy arról is, hogyan kell helyesen alkalmazni, ha el akarjuk kerülni az erős, tolakodó illatozást, viszont tartós aromafelhőre vágyunk. Először is, azt kell tudnunk, hogy milyen típusú a parfümünk, vagyis hány százalékos illatanyagot tartalmaz. Ennek megállapításához remek segítséget találsz a videóban.

Többek között az is elhangzik benne, hogy a tartósság érdekében hogyan és hová, milyen pontokra kell fújnunk az illatszerünkből. Ha eddig csak érzésből permetezted magadra a pacsulit, meg fogsz lepődni, mennyi minden számít a tartósság érdekében: például nem dörzsöléssel, hanem finom ütögetéssel ildomos átvinni az illatcseppeket az egyik csuklónkról a másikra, és közvetlenül a hajunkra sosem ajánlott parfümöt fújni, mert alkoholt tartalmaz. Helyette érdemesebb a hajkefét átitatni az illatozó aromával, majd, mielőtt átfésülgetnénk vele a hajunkat, várni egy picit, amíg elillan az alkohol. További jó tippeket találsz a videóban!

  • Megosztás:
hirdetés