A híres fehérneműcég köztudottan szeret túlzásokba esni a retusálással, így különösen üdítő dolog, ha modelljei igazi valójukban mutatkoznak.

A divatfotókon mindig tökéletesnek tűnnek a modellek, mivel a legapróbb hibákat is eltüntetik róluk sminkkel vagy virtuális eszközökkel, így azt gondolhatnánk, hogy a magánéletükben sem szívesen mutatkoznak festék nélkül, hiszen meg akarnak felelni a róluk kialakult képnek.

Ám meglepő módon még a Victoria’s Secret agyonretusált angyalkái sem kívánnak folyton-folyvást hibátlannak mutatkozni. Bájos arcukat bármikor szívesen megmutatják festék nélkül is az Instán, és ami azt illeti, egyáltalán nincs rá okuk, hogy állandóan sminkben mutatkozzanak.

A legismertebb fehérneműmodellek sokkal fiatalabbnak néznek ki a több réteg púder és a maszkhatású retus nélkül. Még mindig nem értjük, hogy az ilyen, alapból szép nők fotóját miért kell össze-vissza manipulálni, hiszen így, természetes valójukban sokkal szebbek.

Josephine Skriver szinte kislánynak néz ki sminkmentes arccal.

Martha Hunt vízparti szelfije akár egy magazinba is bekerülhetne.

Sara Sampaio úgyszintén jobban néz ki húsvér nőként.

Lily Aldridge sokkal fiatalosabban néz ki festék nélkül, bár sminkben is nagyon bájos tud lenni.

Alessandra Ambrosio csak egy lány a szomszédból, amikor nem a kifutón sétál, és lemossa a sminket.

Lais Ribeiro arcának sincs nagy szüksége a sok festékre és a Photoshopra.

A dél-afrikai szépség, Candice Swanepoel itt még csak 28 éves volt – most sem idős a maga 29 évével -, de smink nélkül úgy néz ki, mint egy hamvas kamaszlány.

Jasmine Tookes szereti a sminket, de az ágyban például ő sem viseli.

Adriana Lima szabadidejében szívesen mutatkozik natúr arccal, de kár is lenne takargatnia a gyönyörű bőrét.

 

  • Megosztás:
hirdetés