Ha beauty bloggerekről van szó, akkor az embernek először fiatal lányok jutnak eszébe, ahogy sminkelnek vagy öltözködési tanácsot adnak, esetleg hajat fonnak a nagy nyilvánosság előtt. Pedig lehet, hogy később, ha már nem olyan feszes a bőr, nem olyan könnyű sminkelni, akkor jobban jönnének a tanácsok. Szerencsére jó néhány idősebb beauty blogger csatornája megtalálható a Youtube-on.

Mindegy az életkor

40 vagy 50 felett nem biztos, hogy bejönnek azok a trükkök, amiket a huszonéves lányok tanácsolnak. Néhány sminkguru figyel arra, hogy mindenféle korosztálynak szóljon, Lisa Eldridge-nek és Wayne Gossnak is vannak videói, amik kifejezetten érett korú nőknek szólnak, de persze nem rossz, ha az ember olyanoktól kap tanácsot, akik hasonló cipőben járnak. És persze a fiatalok is tanulhatnak tőlük.

Az egyik legáltalánosabb probléma, amivel a nők szembesülnek, a lecsüngő szemhéj, ami majdnem mindenkit utolér. Nishának remek tippjei vannak erre.

Kim elsősorban a haj egészségével és szépségével foglalkozik a videóiban. A negyvenes anyuka szerencsére az alapokról sem feledkezik el, például arról, hogy hogyan lehet teljesen egyszerűen becsavarni a hajat.

Melissa elmúlt 60 éves és elképesztően jól néz ki, éppen ezért minden korosztálynak érdemes meghallgatnia azt, hogy mitől néz ki ennyire jól.

  • Megosztás:
hirdetés