Dita von Teese-en még a róla készült fotókon is látszik, hogy csak úgy sugárzik belőle a nőiesség.

A burleszk táncosnő-modell most elárulta a Harper’s Bazaar-nak, mi a titka.

Saját szépségtrükk

Dita szerint mindenkinek találnia kell egy olyan egy lépéses szépségtrükköt, melytől percek alatt szépnek és csinosnak érzi magát. Számára a vörös rúzs az, ami nélkül nem lép utcára. Nem tölt többet öt percnél a készülődéssel, mégis magabiztossá válik.

Jó világítás

Fontos, hogy minden szobában jó legyen a világítás, különösen, ahol vetkőzöl. Dita elárulta, ő ehhez általában rózsaszín fényt használ, és a falak is ilyen színben játszanak. Nagyon kevés fehér falfelület található a lakásában, és nagyon sok színes.

Légy tisztában az előnyös fotópózokkal!

– Ha van vaku, lefelé nézek a kamerába. Ha nincs, fel kell emelnünk az arcunkat – tanácsolja Dita. Szerinte érdemes gyakorolni, melyik a legelőnyösebb póz, és a kamerás telefonok korszakában azt sem árt tudni, melyik a jobb profilod.

Csábítsd el magad!

Dita azt tanácsolja, ne úgy vásárolj csábító ruhát, hogy arra gondolsz, milyen színben tetszene a férfinak. Sokkal könnyedebb és természetesebb a hatás, ha saját magadnak tetszel benne, és nem azért hordod, hogy az ő elismerését kivívd – akkor is szívesen viselnéd egész nap, ha senki sem látna benne.

Vegyél fel egy szexi egyenruhát!

A burleszk királynője szerint van valami csábító abban, ha valami egységes, ezért érdemes találnod egy olyan egyenruhát, ami előnyös számodra, egy kicsit mutat is belőled, de a legtöbbet a képzeletre bízza.

  • Megosztás:
hirdetés