Valószínűleg nem örült neki a modell, amikor meglátta, hogy melleit manipulálták a magazinban, ráadásul rontottak vele az összképen. Hogy nem vette észre a fotós ezt az ordító bakit?

Helena Christensen őrülten népszerű modell volt a nyolcvanas-kilencvenes években, és még most is aktívan vállal fotózásokat, ám a kifutókon már egy ideje nincs jelen. Újabban gyakran kerül címlapra, hiszen az ötvenhez közel is kirobbanó formában van. Kortalan, bájos, és sugárzóan szép, egyszerűen jó ránézni.

Legújabb fotósorozata is irtó dögösre sikeredett, ám egy kis hiba csúszott a gépezetbe. A Madame Germany felkérésének tett eleget a modell, a képek pedig a magazin augusztusi számához készültek. Helena már az őszi divatot mutatja be, és nem is lenne semmi baj az összeállítással, ha az egyik fotón nem szaladt volna meg durván a Photoshop.

A gyönyörű modell egy szmoking stílusú blézerben pózol, a dekoltázsát pedig elég viccesen manipulálták. Christensen nem visel melltartót a ruha alatt, de az is lehet, hogy azt utólag kiszedték, és emiatt került irreális pozitúrába a cicije. Mindenesetre elég különös, hogy senkinek nem tűnt fel az amorf végeredmény.

  • Megosztás:
hirdetés