A magazin szükségtelen próbálkozást tett arra, hogy visszafiatalítsa Helena Christensent, de csak rontott a modellen. Jobb lett volna, ha nem radírozzák ki a vonásait.

Helena Christensen tavaly decemberben töltötte be az ötvenet, de korát meghazudtolva remek formában van. Teljesen mindegy, hogy néhány szarkaláb csücsül a szeme körül, hiszen ezek az aprócska vonások cseppet sem ártanak a szépségének, inkább hozzátesznek.

Még év elején készült pár kép a modellről, melyeken natúr sminkben, szinte retusálatlanul mutatta meg magát, bájos szeplőivel és finom ráncocskáival együtt. Büszkén és bátran felvállalhatja természetes valóját, hiszen gyengéden, kesztyűs kézzel bánt vele az idő, mely nemesebbé, érettebbé tette szépségét.

Ám úgy tűnik, a Red magazin ezt nem így gondolta, és bizony csúnyán benézte: szeptemberi címlapján és divatfotóin mértéktelenül retusálta az egykori szupermodellt. Úgy gondoljuk, kissé visszás dolog egy majdnem ötvenéves nőt felkérni a munkára, ha a képek elkészülte után mindent megtesznek azért, hogy leradírozzák róla az éveket.

Durva Photoshop-baki

Az eredmény persze nem a fiatalabb kiadású Helena Christensen lett, hanem egy gumiarcú babát kaptak a Photoshop durva használata után. Vannak olyan berögzült barázdák az ember arcán, melyek nem az idő lenyomatai, hanem az arc karakterjegyei. A profik igazán tudhatnák már, hogy, ha ezeket a vonásokat eltüntetik, egy merev, mesterkélt maszkot kapnak csupán, és ez nem a modell hibája.

Szegény Helena Christensen nem lehetett túl boldog, amikor meglátta a róla készült fotókat: az arca viaszosnak és püffedtnek tűnik, és még a kezét is kisimították, nehogy a valós koráról árulkodjon. Teljesen szükségtelen volt ez a lépés, hiszen több természetességgel sokkal szimpatikusabbak lennének ezek a képek.

 

  • Megosztás:
hirdetés