Ősszel egy igazán különleges divatbemutató keretein belül debütált a Gucci új, Love Parade névre keresztelt kollekciója. A show-t Hollywoodban tartották, és olyan sztárok modellkedtek, mint Jared Leto. A 100 éves divatmárka most a gyűjteményhez kapcsolódó divatfotókat is megjelentette, melyhez Miley Cyrust választották egyik kampányarcnak.

hirdetés

A tavalyi év az örömünnepről szólt az olasz divatháznál, hiszen jubilál a Gucci, elérte 100. születésnapját. Egymást váltották a különleges kampányok, illetve kollekciók. Az egész az Aria névre keresztelt gyűjteménnyel kezdődött, mely egy izgalmas időutazás volt. Ezt követték olyan divatfotózások, mint a Beloved, ebben még Diane Keaton is szerepelt.

Ősszel a Love Parade névre keresztelt show-val folytatódott a Gucci évtizedek óta tartó diadalmenete. A helyszín kivételesen nem Milánó vagy valamelyik olasz város volt. A divatbemutatót a Hollywood Boulevardon tartották, a modellek a csillagokon lépkedve mutatták be a legújabb kreációkat.

Miley Cyrus felpörgeti a Gucci új Love Parade-kollekcióját

A tavaszi-nyári kollekció már akkor meglepetéseket okozott, hiszen rengeteg merész kivágású felsőrész, neccanyag és fényes kosztüm kapott helyet a repertoárban. Alessandro Michele a díszítésekkel sem finomkodott, sok hercegnős részlet és virágdísz jelent meg a ruhakölteményeken.

 

A nőies, sokszor talán túl pimasz kollekció reklámozásához különleges arcokat választott a divatház. A jól ismert modellek mellett felbukkan Miley Cyrus, Jared Leto és még Snoop Dogg is. A rappert szokatlan ilyen környezetben látni, ám a fényes selyemöltöny igazán formabontóvá teszi a megjelenését.

A kollekció legkülönlegesebb darabját Miley Cyrus öltötte magára, ő egy különleges sapkát visel, ami macskafüleket és szegecses díszítést kapott. Önmagában is elég bizarr, a lánccal kiegészülve pedig még extrémebbnek hat.

Beanie Felstein színésznő a kollekció egyik emblematikus darabját viseli, ami egy rózsaszín szaténruha. A kiegészítőket sem aprózták el, a fodros stóla és a Gucci-korona megidézi a hollywoodi csillogást.

Jared Leto sem hiányozhatott a divatkampányból, a színész már évek óta dolgozik együtt a márkával, szerepel a bemutatókon, illetve reklámokban.

A helyszín szintén különleges, mivel egy exkluzív luxusétteremben készültek a képek. Az asztalok roskadoznak a finom ételektől és koktéloktól, és persze a Gucci kiegészítőitől.

A divatfotók egy elit klub látszatát keltik, amelybe csak a kiválasztottak kaphatnak meghívást. A könnyedség és a móka minden felvételen megjelenik, hiszen a modellek merev pózok helyett jókedvűen falatoznak vagy koccintanak.

A Love Parade-kollekcióban rengeteg stílus keveredik egymással. A húszas évek anyaghasználata, fazonjai azonnal feltűnnek, ám megjelennek a burleszk elemek, hiszen rengeteg tollas, fodros kiegészítő van a modelleknél.

A westerndivatra jellemző fazonok szintén felbukkannak, ettől válik kivételesen egyedivé az egész. A Gucci új kollekciója egy menő stíluskavalkád, melyben jól megférnek egymás mellett a neglizsére hajazó fazonok és a selyemkosztümök, akár cowboykalappal kiegészülve.

 

Kiemelt kép: FashionGoneRogue.com.

Képek a cikkbe: Taylor Hill, Amy Sussman / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés