Az amerikai Vogue nagyon mellényúlt augusztusi divatanyagával: szeszélyesen művészi akart lenni, de inkább csak szimplán ízlésficamos.

A 23 éves Gigi Hadid az egyik legkeresettebb, leggyönyörűbb modell manapság, ám tévedés lenne azt gondolnunk, hogy bármit adnak rá, neki minden jól áll. Az amerikai Vogue stylistja, Camilla Nickerson bebizonyította, hogy még belőle is bohócot lehet csinálni, ha válogatás nélkül mindent ráaggatnak, figyelmen kívül hagyva a ruhák sorrendjét, a színeket és a mintákat, illetve a szépérzék sugallatát.

Az őszre hangoló divatanyagot tökéletesen rendhagyónak szánták, melynek középpontjában a modell és a természet kapcsolata áll. A bohókás, szeszélyes stílus szándékos ugyan, csak a hatást nem mérték fel: Gigi Hadid olyan benyomást kelt a képeken, mint egy kislány, aki beszabadult anyukája szekrényébe, és a játék hevében, válogatás nélkül magára ráncigált mindent, amit ott talált.

A pulóver bizony a fejére, a szoknya a kabátra, a melltartó pedig a ruhán kívülre került. Bolondos összeállítás, azt nem vitatjuk, mely olyan stílust hirdet, amihez nem kell szépérzék, csak egy nagy adag humor.

  • Megosztás:
hirdetés