Nemcsak a kifutók és a kampányok jelzik előre a legmenőbb divathullámokat, hanem abból is ki lehet szűrni árulkodó információkat, hogy épp mit kapnak fel a magazinok a divatanyagaikban, és mit adnak rá a címlapokon pózoló hírességekre. Ha hinni lehet az efféle jóslatoknak, akkor a 2013-as év legmenőbb trendje a fekete-fehér színkombináció lesz, melyet főként minimál stílusban nyomnak a januári és februári kiadások.

Persze, amint kihirdetésre kerül, hogy mi a vezető sikk a szezonban, sokan talán azért pártolnak el tőle, nehogy úgy érezzék, beálltak a sorba, mert valami nagyon populárisat viselnek. Ám nemcsak attól lehet eredeti a stílusod, ha olyan egyedi cuccokat viselsz, melyekből nincs több hetedhét országban, hiszen sajátos elképzelésben kombinálva a tucatdarabok is különlegessé válhatnak.

Ezt bizonyítja az is, ahogy a magazinok álltak hozzá a témához: hiszen bármennyire megszaporodtak idén a fekete-fehér címlapok, szinte minden szerkesztés más ízlésvilágot és stílust tükröz, így egyik sem hasonlít a másikra. A ruhákhoz készült frizurákat és sminkeket szintén érdemes ellesni, mert remek tippeket adhatnak a tavaszi divathoz. Melyik összeállítás áll közelebb hozzád?

  • Megosztás:
hirdetés