A pasik nem csak a mély dekoltázsokat, hanem a sejtelmes hátkivágásokat is kedvelik. Egy ilyen laza, nőies pulóverre bármikor szükséged lehet. Megmutatjuk, milyen egyszerű összedobni!

Egy nyers színű, bő szabású, laza pulóver biztosan akad a szekrényedben, hiszen a tavaszi-nyári szezon elengedhetetlen alapdarabja. Érdemes olyat választani a nagy átalakításhoz, mely könnyű és szellős kötésű, ugyanakkor nem foszlik könnyedén, ha belevágsz ollóval.

Megkönnyíti a dolgodat, ha a pulóver hátoldalának közepét függőleges varrás jelöli. Így egyszerűbb lesz kimérned a hátkivágás szélességét. Ahogy a videón láthatod, a nyers széleket kétoldalas, univerzális ragasztócsíkkal is eltisztázhatod és behajthatod, így nincs szükséged varrógépre.

Hobbiboltokban kapható víz- és hőálló textilragasztó csík, esetleg méretre vágható, vasalással rögzíthető textilragasztó fátyol, mely a gépi mosásnak is ellenáll. A hátkivágást díszítő masnikhoz rugalmas pamutanyagot válassz, mely nem bolyhosodik ki.

Az egyforma méretűre kiszabott anyagdarabokat egyszerűen csavard meg, és ragaszd fel a kettévágott pulóver eltisztázott széleinek fonákjára. Több dolgod nem is lesz vele, máris elkészült a szexi, hátvillantó felsőd, melyben mindig vonzónak érezheted magad. Mielőtt felvennéd, mosd ki, hogy a ragasztó káros anyagai távozzanak a szövetből.

  • Megosztás:
hirdetés