Szeretnél olyan pólóra lecsapni, melynek tervezésében a kedvenc magyar zenészed is részt vett? Akkor figyeld ezt az eseményt, és légy résen, mert a legjobb darabok kerülnek elárverezésre!

Polyák Eszter extrém divattervező legújabb projektjét egy jótékonysági kezdeményezéssel kötötte össze. Egyedi pólókollekciójának megtervezésének munkálataiba ismert magyar zenészeket is bevont, akik készséggel ajánlották fel segítségüket, hiszen nem csupán egyszerű pólókról van szó: az eladott felsők bevételének száz százaléka a Bethesda Gyermekkórház alapítványához kerül, ahol az égési sérült gyermekek gyógyítására használják majd fel az összeget.

Eszter még nyáron szervezésbe lendült, hogy a donat-E-shirt nevet viselő, karitatív tevékenységgel összekapcsolt kollekció elkészülhessen. Az adakozás már a Sziget fesztiválon elkezdődött: az ott összegyűjtött tetemes pólómennyiség szolgált a különleges, egyedi darabok alapanyagaként. A divattervező később a zenészekkel egyeztette a terveket, melyeken még ők is alakítgattak, változtattak, saját ízlésük szerint. Így igazán formabontó kreációk születtek, melyeken az alkotási folyamatban részt vevő magyar közismert személyek aláírása is szerepel. A videón láthatod, hogy kik azok, akik részt vettek az akcióban.

Az eredeti terv szerint december 15-én, vagyis ma lehetett volna licitálni a felsőkre, de az időpont menet közben megváltozott december 22-re. A pólók Polyák Eszter weboldalán lesznek elérhetőek, jövő hét péntek délután, 14 órától 23:59 óráig. Itt megtalálsz minden információt a pólók elárverezéséről.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés