Se nem gyűrű, se nem karperec, mégis a kezet dekorálja az olasz divatház ékszerújdonsága, mely visszahozza a nyolcvanas évek bazári stílusát.

Megszaladt a giccs a Guci háza táján, ami az őszi kollekció kampányából élesen kitűnik. A luxus divatmárka mottója az lehetne, hogy „a túl sok is kevés!” Mind a ruhák, mind az ékszerek terén érvényre kerül a retró hangulatú, színes csillogás, ráadásul a gyűrűk egyre nagyobbak, a nyakláncok és nyakörvek egyre feltűnőbbek, a karperecek zöme pedig a kézfejre vándorol át. A Gucci idén komplex dekorációban gondolkodik, ami a kezeket illeti.

Őszi kifutóján megfigyelhető volt az útjára indított új trend: a női és férfi ujjakat is soros vagy egyesével egymásra pakolt gyűrűk díszítették, a kézfejeket pedig hatalmas medállal ellátott pántok takarták el. A karpereceket is illik halmozni, melyek egészen kitakarhatják a csupasz bőrfelületet, és, ha még valahol akad egy üres folt, oda bátran jöhet valami gyöngyös ékszer. Az őszi előzeteshez készült divatfotók valamivel visszafogottabbak lettek: kevesebb az egy kézre jutó ékszerkupac, a stílusuk azonban a legkevésbé sem szofisztikált.

Szerintünk nem lehet túl kényelmes ez a kézfejre biggyesztett ékszercsoda. Sokak szerint viszont nagyon vagány. Te viselnél ilyen kézperecet?

A Gucci divatot teremtett állatfejes gyűrűivel. Úgy hírlik, hogy a csillogó kézpánt is nagy érdeklődést váltott ki.

A hetvenes-nyolcvanas évek kaotikus stílusvilágát elevenítik fel a színes-csillogós ruhákhoz készült ékszerek.

  • Megosztás: