Eva Mendes öltözködésében nagy szerepet kapnak az élénk színek, melyek kifejezik temperamentumos személyiségét és hangsúlyba helyezik nőiességét.

hirdetés

 

A kubai–amerikai színésznő, Eva Mendes öltözködését karierrje kezdete óta a színek játéka és a nőiesség jellemzi. Kiváló érzékkel választja ki a számára ideális fazonokat és árnyalatokat. Bár manapság ritkán mutatkozik hivatalos eseményeken, ha mégis megjelenik a vörös szőnyegen, abszolút érzékelhető, hogy stílusérzéke mit sem változott az évek során. Összeállításaiban a színeket is profi módon variálja.

Eva Mendes stílusa igazán nőies: szívesen játszik a színekkel is

Eva Mendes manapság nagyon ritkán jelenik meg hivatalos eseményeken. A Dolce & Gabbana kedvéért mégis kivételt tett. A márka 2024-es őszi kifutóján jelent meg egy gepárdmintás összeállításban.

A belőle áradó energia és önazonosság minden szettjében megmutatkozik. Az ötvenéves színésznő a színes összeállításoktól sem riad vissza – és miért is tenné –, hiszen kiváló stílusérzéke tökéletes harmóniában van egyéniségével.

 

A színeken kívül apró részletekkel emeli ki nőiességét: rendszeresen egészíti ki ruháit vastag övvel, még jobban kihangsúlyozva homokóraalakját.

Eva Mendes bátran játszadozik a színek erejével. Öltözködésére nagy hatást gyakorolt, hogy szinte minden jelentős márkát viselt már karrierje során, sőt a New York & Companyval is együttműködött, mint tervező. Amikor a harmincas éveiben járt a színésznő, akkor kezdett kifinomultabb, csiszoltabb szintre emelkedni a stílusa, önazonos megjelenéséből ma is sugárzik az életöröm és a harmónia.

Kiemelt kép: Anthony Harvey/Getty Images.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés