Eva Green, Hollywood egyik legszexibb színésznőjeként van számon tartva, aki igéző tekintetével igazi végzet asszonya hangulatot varázsol maga köré. A francia színésznő a Casino Royale című James Bond-filmmel vált igazán ismertté, és azóta is a világ a lábai előtt hever.

hirdetés

Eva Green stílusa merész és drámai

A színésznő, bevallása szerint nem szereti a femme fatale szerepeket, sőt a való életben inkább a vagány gót stílus felé húz a szíve. Legszívesebben drámai feketét visel, ám a klasszikusan elegáns szabásvonalak helyett a merész, különleges fazonokat részesíti előnyben.

A mintáktól, díszektől sem riad vissza, a tollak, geometrikus vonalak, gyöngyök, csillámok gyakori kísérői Eva szettjeinek. Hófehér bőre szépen kiemelkedik a drámai feketéből, a hatást pedig előszeretettel fokozza egy mélyvörös rúzzsal és sötét kiegészítőkkel.

A feketén kívül azért olykor a vidámabb színeket is bevállalja, a zöld és a piros többször is visszakacsint a színésznő vörös szőnyeges szettjeiről. Kattints a galériára, ahol összegyűjtöttük Eva néhány jól sikerült összeállítását!

Főkép: Epsilon/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés