Ha nem szeretsz fitneszórákon izzadni, ezzel a gyakorlatsorral az otthonod nyugalmában is leolvaszthatod magadról a plusz kilókat.

Cassey Ho díjnyertes fitneszoktató, aki tulajdonképpen maga ellen dolgozik ezzel a videóval, hiszen azt mutatja meg benne, hogyan formálhatod át a tested személyi edző nélkül úgy, hogy közben az otthonod nyugalmát élvezed. Sokan kezdenek őrült tornázásba önszorgalomból, amikor úgy érzik, véget kell vetniük a lazsálásnak, mert megint felugrott egy kis úszógumi.

Ezzel nincs is baj, még mindig jobb mozogni, mint semmit se tenni, de azért nem árt, ha szakértő válogatja össze a feladatokat. Hiszen nem mindegy, milyen izomcsoportokat terhelünk és hogyan, illetve milyen sorrendben végezzük el a különféle feladatokat. Cassey úgy állította össze az alábbi edzésprogramot, hogy a tíz perc alatt elvégezhető, intenzív mozdulatsorok tökéletesen egymásra épüljenek, és hatást gyakoroljanak a testben zajló anyagcsere-folyamatokra. Minél több izomcsoport dolgozik egyszerre, annál hamarabb beindul a zsírégetés a szervezetben.

  • Megosztás:
hirdetés