Az ausztrál plus size modell fürdőruhás fotóit imádják az Instagramon, pedig narancsbőrös a combja, és van egy kis zsírpárna a hasán.

Bár a divatipar egyre gyakrabban szerződtet plus size modelleket, többségük inkább teltkarcsúnak, semmint dundinak mondható. Még ha nem is túlozzák el a Photoshop alkalmazását egy-egy magazin- vagy reklámfotón, a fürdőruhás képekről általában lapos hasú nők mosolyognak vissza, legfeljebb a combjuk vastagabb, vagy a fenekük kerekebb az átlagosnál.

Közben a divatvilág fennhangon hirdeti, hogy szeretné visszaadni a nők önbizalmát, amin a tökéletesre retusált kampányképek sokat csorbítottak. Ám, mintha a divatmárkák nem mernének egészen bevállalósak lenni, folyton visszakacsintgatnak a régi beidegződésekhez: megmutatják a telt idomokat, de szigorúan kozmetikázva, mintha mi, nők egyáltalán nem tudnánk elképzelni, milyen egy párnásabb has vagy hátsó fertály.

A 23 éves ausztrál modell, Kate Wasley sok hasonló gondolkodású, pluszos méretű kolléganőjével együtt igyekszik visszaállítani a női testről alkotott eltorzult képet. A szintén modell Georgia Gibbs-szel létrehozott egy Instagram-oldalt, melynek címe: Any Body. Ez az online placc tulajdonképpen arra szolgál, hogy a női testet ünnepelje, függetlenül attól, hogy milyen méretekkel és formákkal rendelkezik.

Kate igazán üde személyiség, akit valahogy senki sem tud vagy szeretne a párnás hasán keresztül megítélni. Nem számít, mekkora a feneke, és milyen narancsbőrös a combja, ő olyan igazi jó nő típus, aki egy csapásra mindenkit lehengerel.

Állítólag nagyon jó humorérzéke van a fiatal modellnek, akit egyre gyakrabban alkalmaznak fürdőruhás divatfotókhoz. A képeket elnézve teljesen értjük, hogy miért.

Az ausztrál lány fotóiról süt az életvidámság, az energia és a kedvesség. Lehet, hogy a hasa gömbölyű, de úgy elbűvölő, ahogy van.

  • Megosztás:
hirdetés