Manapság Olivia Palermo testesíti meg a sikeres, sikkes nagyvárosi nőt, aki valóra váltotta a tündérmesét. A 27 éves hölgyemény alig pár év alatt vált Amerika legmenőbb divatikonjává, minek köszönhetően ma már kedvére válogathat a legirigyeltebb munkák között. Szinte minden divatbemutatón, illetve jeles szakmai eseményen felbukkan, és megjelenésével mindig kivív magának néhány elismerő fotót.

Az utcán úgyszintén szívesen fotózzák outfitjét, valamint évről évre rohamosan növekszik az olyan blogok száma, melyek kizárólag az ő stílusára szakosodtak. Olivia 2008-ban vált közismertté a The City reality show által, mely nemcsak a figyelmet, hanem a sorozatos munkalehetőségeket is meghozta számára.

A modellként és színésznőként foglalkoztatott hölgyemény azóta kipróbálhatta magát PR-munkatársként Diane von Furstenberg divatházában, mostanság pedig az Elle magazin trendújságírójaként, valamint divatblogszerkesztőként élvezheti a divatheteket. A magazinok címoldalán és trendajánló összeállításaiban szintén gyakran megjelenik modellként, vagyis a modern divatikonok mozgalmas életét éli. Valóban érdemes ellesni az ötleteit, hiszen mindig remek érzékkel hangolja össze az öltözékét.

  • Megosztás:
hirdetés