A napi folyadékbevitelre mindig figyelni kell, ennek kettő és három liter között kell lennie, és az a legideálisabb, ha ez víz. A szervezet számára ez elengedhetetlen, és már a megfelelő mennyiségű folyadékkal elősegíthető a súlyvesztés, a gyümölcsös víz pedig csak tovább fokozza ezt.

hirdetés

Segít a diétában a gyümölcsös víz

Minden diéta azzal kezdődik, hogy oda kell figyelni a napi folyadékbevitelre, mivel ez hozzájárul a súlycsökkenéshez. Akkor nem rakódik le a szervezetben, hanem a folyamatos pótlásnak köszönhetően gyorsan távozik. A tiszta víz valóban sokat segíthet, de még hatásosabb lesz, ha olyan gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaz, amelyekkel fokozható a súlyvesztés. Ilyen például a citrom, dinnye, barack, uborka vagy éppen az áfonya. Segítenek a méregtelenítésben, ami fontos a szervezet szempontjából, de a fogyáshoz is elengedhetetlenek.

Természetesen pusztán gyümölcsös vízzel nem lehet fogyni, de ettől függetlenül jó kiegészítése lehet bármilyen diétának. És arról sem kell megfeledkezni, hogy a vízbe kevert gyümölcs és zöldség nem elegendő, így mindenképpen szükséges nyersen is fogyasztani.

Elkészítésük nem igényel sok időt, és akár fedezhetik a szükséges folyadékbevitelt. Szinte  bármilyen gyümölcsöt a vízhez lehet adni, és amellett hogy egészséges még ízletes is lesz.

 

Nyitókép: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés