A világhírű modell, Coco Rocha kislánya még csak négy éves, de már most látszik rajta, mennyire élvezi a reflektorfényt, ami együtt jár az anyukája munkájával.

hirdetés

Coco Rocha és James Conran első közös gyermeke, Ioni Conran, 2015 márciusában jött a világra, és már a születése pillanatában, saját Instagram-profillal rendelkezett. Szupermodell anyukája azóta sem mulaszt el egyetlen momentumot sem, hogy kifejezze, mennyire büszke a kislányára.

Láthatóan, Ioni Conran aktívan részt vesz a divatvilág nyüzsgő életében, szülei sohasem rejtegették őt a nyilvánosság elől. A kislány olykor-olykor elkíséri híres édesanyját a vörös szőnyeges eseményekre, 2018-ban például, Jean Paul Gaultier kifutóján is együtt sétáltak végig. Ez egy igazán emlékezetes, családi bevonulás volt, hiszen Coco Rocha már a szíve alatt hordta második gyermekét, aki tavaly áprilisban született meg.

Coco Rocha és kislánya 2018-ban, Jean Paul Gaultier kifutóján. Képek: Peter White/Getty Images.

Coco Rocha gyakran emlegeti fel pályája kezdetét a vele készített interjúkban. 2016-ban, amikor útjára indította a Co + Co by Coco Rocha nevezetű saját divatmárkáját, a Vogue magazinnak elmesélte, hogy amikor belecsöppent a modellszakmába, még fogalma sem volt a divatról.

Menet közben szedte össze az ismereteit, ezért a karrierje egyúttal egy jó iskola számára, amely nap, mint nap arra ösztönzi, hogy bővítse a divatról kialakított képét. Úgy tűnik, a kislánya már veleszületett divatérzékkel rendelkezik, és zsenge korához képest, ösztönösen és magabiztosan pózol a kamerák előtt.

Nemrég, az orosz Elle magazin áprilisi számához készültek vidám fotók anyáról és lányáról. A tündéri, tengerészstílusú összeállításban, Coco Rocha a Jean Paul Gaultier kreációit viseli, melyeket a stylist, Marti Arcucci, igyekezett szinkronba hozni a kis Ioni Conran matrózos öltözékével. Matthew Tuozzoli egyforma frizurát rittyentett a kétgyermekes modellnek és kislányának, a fotózás hangulati és stílusvilágát Sofia Sanchez de Betak, divat-influencer és művészeti igazgató felügyelte. A képeket Christopher Ferguson készítette.

 

Kiemelt kép: Kay-Paris Fernandes/Getty Images.

Képgaléria képei: Christopher Ferguson/orosz Elle magazin.

  • Megosztás: