A kilencvenes évek egyik szupermodellje volt, szinte az összes magazin címlapján szerepelt már. Közel az ötvenhez épp olyan csinos, mint valaha, szépségét pedig egyfajta természetes elegancia hatja át.

hirdetés

Christy Turlington alig 14 éves volt, amikor felfedezték, és modellnek állt. Alig pár évvel később már a Calvin Klein kampányában szerepelt, azután pedig sorra kapta a felkéréseket a leghíresebb márkáktól. A kétgyermekes anyuka ma már csak kedvteléből áll a kamerák elé, legutóbb a C Magazine készített vele egy csodás fotósorozatot.

Mivel a magazinok hajlamosak olyanra retusálni a kilencvenes évek ikonikus modelljeit, ahogyan emlékszünk rájuk, Turlington divatképei a meglepetés erejével hatnak. Nem radírozták le az arcáról az éveket, melyek – teljesen természetes módon – rajta is nyomot hagytak. A szupermodell natúr hatást kelt leheletnyi sminkjével, lazán hátrasimított hajával és bájos szeplőivel. Az alakja pedig ennyi év után is egészen elképesztő, amit valószínűleg a jógaszenvedélyének köszönhet.

A színésznőként és rendezőként is tevékenykedő Christy Turlington a kilencvenes évek óta rendszeresen jógázik, ami meg is látszik a testfelépítésén. A bőre is csodás, így megértjük, hogy nem szívesen nyúltak bele a róla készült fotókba.

  • Megosztás: