Charlize Theron nem egy cicababa típus, sosem volt az, és túl a negyvenen még inkább megtestesíti a nagybetűs nőt. Az ő eleganciájával és kisugárzásával még az sem hat közönségesen, ha sokat mutat magából.

A színésznőnek még negyvenen túl is minden adottsága megvan ahhoz, hogy a külsejével érvényesüljön, de soha nem akart csupán a szőke szépség szerepében megrekedni. Ha kell, még megcsúnyulni is képes egy szerepért, és tehetségét számtalanszor bizonyította már a filmvásznon. Valójában nincs szüksége arra, hogy dögös fotókkal tűnjön ki a sorból, mert egyébként is olyan nő, akit nem lehet nem észrevenni.

Azért alkalomadtán mégis bevállal egy-két érzékien vadító divatfotót, melyeken a tökéletes alakja kerül előtérbe. Fürdőruhás képeinek nagy sikere után az amerikai Elle magazin ismét hiányos öltözékben mutatta meg Charlize Theron hibátlan testét. A színésznő új filmje, a Tully idén áprilisban jött ki, melyben egy háromgyermekes, idegileg és fizikailag összeomlott édesanyát alakít.

Ehhez a szerepéhez jó pár plusz kilót fel kellett szednie, ami már cseppet sem látszik meg az alakján, legalábbis az amerikai Elle novemberi címlapján a tőle megszokott karcsú sziluettjét hozza. Sajnos az arca sok kontúrfestéket és Photoshopot kapott, viszont a frizurája nemes egyszerűségében is nagyszerű. Legújabb képeivel Lady Gagát követve a Women in Hollywood című fotósorozathoz csatlakozik a gyönyörű színésznő.

  • Megosztás:
hirdetés