Céline Dion nemcsak egyedi, magasan képzett énekhangjáról, hanem mindig kifogástalan, elegáns stílusáról is híres. Az énekesnő az amerikai Elle magazinnak állt modellt.

hirdetés

Céline Dion mindent megtestesít, amit a nőiesség alatt értünk. Erős, határozott, ugyanakkor érzelmes, szenvedélyes nő, ráadásul mindig kifogástalan a megjelenése. Az utóbbi időben a feltűnő súlyvesztése miatt aggódtak a rajongói, és ennek többször hangot is adtak az énekesnő Instagram-oldalán.

Az 51 éves énekesnő valóban elképesztően karcsú, de korábban is inkább a vékony testalkat volt rá jellemző. Mivel áprilisban debütált a L’Oréal Paris Excellence hajfestékének szépségnagyköveteként, és 2020-ig be van táblázva koncertekkel – hiszen tíz év után újra nagy turnéra indul -, ráadásul a 12. stúdióalbumát is megjelenteti 2019 őszén Courage címmel, valószínűleg a sok elfoglaltság hatására fogyott az énekesnő, és nincs más különösebb oka.

A rengeteg programja között azért még egy szuper fotózásra is időt szakított Céline Dion, az amerikai Elle magazin júniusi címlapján és hasábjain szerepel. Tom Munro képein gyönyörű couture ruhákban láthatjuk az énekesnőt, aki a színpadon is szebbnél szebb ruhakölteményekben jelenik meg a nagyközönség előtt, és gyakran jár divatbemutatókra inspirációt gyűjteni. A stylist, Charles Varenne a Valentino Haute Couture, az Armani Privé, valamint a Chanel és a Givenchy Haute Couture kollekciójából válogatott izgalmas, és egyedi estélyi öltözékeket az énekesnő számára.

 

Kiemelt kép: Laurent Viteur/Getty Images.

Képgaléria kiemelt kép: Tony Barson/Getty Images.

Képgaléria képei: Tom Munro/Elle US.

  • Megosztás:
hirdetés