A képek alapján nehéz elhinni, hogy egy 18 éves kamaszlány édesanyját látjuk, aki már bőven a negyvenes éveit tapossa.

A gyönyörű amerikai modell, Carolyn Murphy a szakma legnagyobbjaival kezdte a pályafutását, de az áttörést az 1998-as VH1 Fashion & Music díjátadó gála hozta meg számára, ahol az év modelljének választották. Szerepelt néhány filmecskében is, de végül a divat világát választotta, és 45 évesen még simán lépést tart a fiatalabb modellekkel, sőt, a teste semmit sem változott az évek során, mintha konzerválta volna. 2012-ben ő volt a kilencedik legkeresettebb modell a Forbes magazin listáján, és még ma is irigylésre méltó képek készülnek róla.

Egy 18 éves nagylány, Dylan Blue édesanyja, akit egyedülálló anyaként nevelt fel, miután tönkrement a házassága, és várandósan magára maradt. A lánya szintén magas és gyönyörű, de arról nem szólnak a hírek, hogy követi-e édesanyját a modellszakmában. Az is elképzelhető, hogy nem ezt az utat választja, hiszen alig 15 évesen már azért kampányolt a média rá irányuló figyelmét kihasználva, hogy gondolkodóba essenek a nők, mennyi minden nem valóságos abból, amiket a magazinokban látnak.

Mindenesetre, Carolyn Murphy a valóságban, Photoshop nélkül is fantasztikusan néz ki, bár meg is dolgozik a tökéletes alakjáért. Szigorú étrendet követ, például csak biodinamikus gazdálkodásból származó zöldségeket fogyaszt, és kiiktatta életéből a finomított cukrot tartalmazó ételeket, az alkoholt, illetve a mesterséges anyagokat. Sokat szaunázik és meditál, és nagyon ügyel arra, hogy naponta nyolc-tíz órát aludjon. A testmozgásnak is sok időt szentel, amit le sem tudna tagadni.

45 évesen olyan az alakja, hogy simán felveszi a versenyt a nála fiatalabb modellekkel. A Harper’s Bazaar magazin számára kissé merész, lenge öltözetű fotók is készültek Carolyn Murphy-ről, aki a kilencvenes évek óta szinte semmit sem változott.

  • Megosztás:
hirdetés