A színésznő végigmosolyogta az estét, és mindenkit lepipált szépségével. Akadtak még gyönyörű estélyi ruhák, de az ő megjelenése volt a legemlékezetesebb.

Már két napja tart a 71. cannes-i filmfesztivál, mely május 19-ig bolygatja fel nyüzsgésével a Francia Riviéra nyugalmát. A nyitóceremónia május 8-án zajlott le, melyen nemcsak a hírességek, hanem a ruháik is fókuszba kerültek. Nincs könnyű dolguk azoknak a színésznőknek, akik az esemény több ceremóniáján meg kívánnak jelenni, hiszen minden alkalommal el kell sütniük egy gyönyörű estélyi ruhakölteményt vagy egy délutáni fotózásra alkalmas, elegáns öltözéket.

A nyitóünnepségen egyértelműen Julianne Moore ragyogta be fényével a vörös szőnyeget, aki egy picit most másképp sminkelt az élénkvörös Givenchy-ruhájához. A színésznő egyébként is olyan fiatalos, hogy lazán meghazudtolja korát, ám most akár húsz évet letagadhatott volna letisztultan elegáns, kifinomult megjelenésével. Ám, ami még emlékezetesebbé tette a bevonulását, az üde mosolya volt, mely minden róla készült fotón ott virít az arcán. Az elmúlt két napban akadtak még szebbnél szebb ruhakreációk, de senki nem tudta lepipálni az ő öltözékét.

 

  • Megosztás:
hirdetés