A fiatalok körében ismert és népszerű énekesnő, Camila Cabello üdítő jelenség természetességével. Nőies latinos testalkattal rendelkezik, és nem tagadja, hogy minden igyekezete ellenére hajlamos a hízásra. Ám gyakran vall arról interjúkban, hogy leszámolt a kényszeres megfeleléssel, és igenis büszke előnyös adottságaira. Jó ízléssel hangsúlyozza formás, kerek csípőjét, és nincs is oka takargatni, hiszen csodás az alakja.

hirdetés

Camila Cabello a Fifth Harmony tagjaként tett szert hírnévre, azonban amióta szóló pályára váltott, még inkább rátalált saját hangjára és stílusára. A 24 éves kubai származású énekesnő elképesztő energiával áll mindig színpadra. A latinos hangzású számait világszerte ismerik, oly nehéz elfelejteni fülbemászó dallamaikat.

Ám bájos kisugárzásának és természetességének pozitív ereje nem csak a színpadon nyilvánul meg. Cabello az átlagosnál valamivel alacsonyabb, 157 centiméteres termetű nő, és kerekded, formás csípővel rendelkezik.

Manapság az alkatilag gömbölyded csípőre gyakran sütik rá, hogy túl széles, pedig valójában sokkal természetesebb és nőiesebb a kisportoltan izmos, atletikus csípőformánál. Rengeteg nő kezd bele őrült fogyókúrákba csak azért, hogy keskenyebb legyen ez a testterülete, pedig az alkatilag kerek csípő akkor is szembetűnő marad a testen, ha cérnavkonyra éhezteti magát az ember. Ám Camila is azt vallja, hogy igazán vétek lenne bárkinek azért sanyargatnia magát, mert nőies a testfelépítése.

Óriási tévút, ha valaki egy kalap alá veszi a kerekded csípőívet az elhízásból eredő széles csípővel. Az énekesnő átlagos, csinos alakkal bír, és sokaknak példát mutat azzal, hogy helyén kezeli az adottságait. Őszintén beszél arról is egy-egy interjúban, hogy mivel nem túl magas, könnyebben meglátszódik rajta egy-két plusz kiló is, főleg a csípőjén, comján, és a hasán.

Ezt teljesen természetesnek tartja, hiszen nincs olyan ember, akinek ne változna meg időnként a teste. Attól, hogy nincs hosszú, vékony combja, még nem érzi úgy, hogy ez csorbát ejtene a nőiességén. Sőt, az öltözködésével is csodásan hangsúlyozza szexi idomait!

Camila Cabello csípőhangsúlyos ruhái kiemelik a nőiességét

Nemrég az énekesnő egy gyönyörű napsárga dresszben lépett fel egy ismert talkshow-ban, hogy bemutassa új szerzeményét.

A ruha teljesen ráfeszült az énekesnő alakjára, így az gond nélkül kiadta csinos idomait. Sokan talán kerülnék ezt a fazont hasonlóan alacsony termettel, Camila azonban magabiztosan viselte. A középen kialakított húzott szabásvonal gyönyörűen hangsúlyozta nőies idomait.

Az énekesnő nem egy nyúlánk alkat , ám mindig elképesztően nőies és szexis a megjelenése. Testalkatából adódóan erőteljesebbek a csípőcsontjai, melyeken még ha akarna se tudna változtatni, hiszen ez az adottsága nem a felszedett kilóknak köszönhető. Camila nem igen talál benne kivetnivalót, így, amikor csak tudja, kiemeli kerekded csípőjét öltözködésével.

 

Camila Cabello akkor is izgalmasan, de ízlésesen hangsúlyozza idomait, ha estélyi ruhába bújik. A csípőhangsúlyos szabásokhoz gyakran választja a selymet, ami lágy esésével még szexisebb hatást kelt formás alakján.

 

Az elegáns fűző a 16. században bukkant fel a női viseletben. Mivel a csípő felett ért véget, így a derekat karcsúsítani tudta, és hagyta, hogy a széles csípő illúzióját keltő abroncsos szoknyák érvényesüljenek. Napjainkban is gyakran előkerülnek a míderek, fűzők a divatban, nadrágokkal kombinálva például szolidan emelik ki a nőies idomokat. A homokóra alkatúaknak pedig kifejezetten az előnyére válik viselésük.

 

Akár a minta is segíthet a csípő kiemelésében: a kockás dizájn úgy lett megalkotva ezen a rövid ruhán, hogy a rafinált vonalak az énekesnő kebleit és csípőjét hangsúlyozzák.

Kiemelt kép: John Shearer/Getty Images.

Cikkfotók: Matt Winkelmeyer/TAS18, John Shearer, Aaron J. Thornton, Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic, Steve Granitz/WireImage, Dimitrios Kambouris/ Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés