Nem tartjuk kizártnak, hogy ez a kampányfilm az idei év egyik legdrágább jégkrémreklámja, hiszen a luxusruhákat tervező Alexander Wang és a gyönyörű szupermodell, Bella Hadid is szerepel benne.

Nagyon menő reklámspottal rukkolt elő a Magnum jégkrémmárka, hiszen legújabb kampányában két híresség is szerepel. A szupermodell Hadid nővérek közül Bellát kérték fel a fotózásra, aki a híres amerikai tervező, Alexander Wang ruhájában pózol a kamerák előtt, természetesen egy Magnum-jégkrémmel a kezében, a szokásos, lehengerlően hűvös arckifejezésével.

A reklám további különlegessége, hogy maga a tervező, Alexander Wang is feltűnik a képeken, illetve a reklámfilmben, és az ő hatására Bella még el is mosolyodik, amit ritkán látunk tőle. A kisfilm május 10-én, a 2018-as cannes-i filmfesztiválon debütál hivatalosan, később talán már a tévében is láthatjuk.

Csak következtetünk, de a Magnum valószínűleg nem sajnálta a pénzt legújabb kampányára. A Forbes magazin 2017-es listája szerint ugyanis Bella Hadid a kilencedik helyen szerepelt a tíz legtöbbet kereső modell névsorában, míg a testvére, Gigi Hadid az ötödik helyre tornászta fel magát. Most még csak egy részletet láthatunk a reklámfilmből.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés