Volt, akire olyan nagy hatást gyakorolt Meghan Markle és Harry herceg esküvője, hogy azt kérte a manikűrösétől, építse a körmére az ifjú párt.

Alig pár napja vagyunk túl Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén, máris elképesztő dolgokkal lehet találkozni az interneten, az ilyenkor szokásos mémeken túl. 2011 áprilisában, amikor Katalin hercegné a brit rituális királyi felhajtás közepette igent mondott Vilmos hercegnek, hasonló, hisztérikus rajongás övezte az esküvőt és a fiatal szerelmeseket egyaránt.

Ugyanez a forgatókönyv most megismétlődni látszik, hiszen mindenhonnan Meghan Markle arcmása ömlik felénk, sőt, a szépségbloggerek egymással versengenek, ki tudja szebben és profibban leutánozni az újdonsült hercegné menyasszonyi sminkjét.

Ez még akár a hasznunkra is válhat, hiszen egy jó natúr sminktippre mindig szüksége van egy nőnek, de az alábbi két próbálkozást nem tudjuk mire vélni.

Akadt olyan, akinek a körmére építették a hercegi párt, természetesen komplett esküvői öltözékben, de még ennél is időigényesebb munka lehetett sminkeszközökkel megfesteni Meghan Markle arcképét. Minden elismerésünk, hiszen nagy munka lehetett, csak a miértjére nem találjuk a választ.

 

  • Megosztás:
hirdetés