Nem tudjuk, hogy a színésznő milyen csodaszerrel tartja fiatalon magát, de, ha megnézzük a régi képeit, láthatjuk, hogy szinte semmit sem változott az évek során.

Elizabeth Hurley az angol Grazia magazin júniusi címlapján szerepelt nemrégiben, és azt a benyomást keltette, mintha egy időgéppel visszacsúsztunk volna a kilencvenes évekbe. A színésznő pont olyan remekül fest, mint annak idején Hugh Grant oldalán, és ezt hiába akarnánk a Photoshopra fogni, nem tudjuk, mert retus ide vagy oda, Liz Hurley minden róla készült fotón ilyen dögösen néz ki, még az Instagram-posztjaiban is.

Ami azt illeti, a Grazia magazin sokkal kevesebb filtert használt, mint a színésznő az Instára felbiggyesztett szelfijein, hiszen itt-ott felsejlik egy-két ráncocska, mely az idő múlásáról árulkodik, de ez pont így – lenne – természetes.

Liz Hurley azonban érezhetően arra törekszik, hogy az idő minden látható nyomát eltüntesse magáról. Azt nem tudjuk, hogy vajon ezt természetes módon, különleges étrenddel és testedzéssel érte el, vagy plasztikai beavatkozásokkal, mindenesetre az utóbbit pár évvel ezelőtt még vérmesen tagadta, valahányszor szóba került vele kapcsolatban.

  • Megosztás: