A magazin bálványozni akarta az ikonikus szupermodellt, ehelyett kis híján bohócot csinált belőle. Cindy Crawford legújabb divatfotói nem sikerültek túl jól.

Nem Cindy Crawford tehet róla, hogy nem sok pozitív érzés támadt bennünk az Instyle magazin márciusi divatanyagának láttán. Bár az 51 éves modell büszkén és méltósággal viseli a Versace nem éppen hozzá passzoló, meglehetősen harsány és extravagáns ruháit, valahogy nyomasztóan hat ránk az a szerep, amit elvállalt. Mi tagadás, a hosszú lábú Cindy simán lehetne ilyen férfifaló díva, ahogyan kinéz, de ez a karakter a legjobb indulattal sem hozható össze vele.

A Versace aranydíszes, mozgalmas mintázatú tavaszi ruháiban úgy néz ki a szupermodell, mint egy dúsgazdag nő, aki unalmában fiatal fiúkat tart el a hatalmas hétvégi házában. A divatfotókhoz kitalált háttértörténet szerintünk elég szomorú képet fest, amit valahogy a csillogó, színpompás ruhák sem dobnak fel. A Versace tavaszi kampányában egyébként Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber is feltűnik.

  • Megosztás:
hirdetés