Régi beidegződésnek számít, hogy egy nő csakis hosszú hajjal lehet igazán nőies. Ám néha pont a fordítottja nyer igazságot. A gyönyörű amerikai topmodell, Arizona Muse szőke hajzuhataggal robbant be a divatvilágba, de kislányos külseje nem sok sikert hozott számára. Nyilván fiatal kora, babaarca és törékenységet sugárzó stílusa is rátett egy lapáttal arra, hogy beskatulyázzák a tiniket megszólító kampányokba, de így utólag visszatekintve talán a hosszú, szöszi frizura sem volt túl szerencsés választás számára.

Valószínűleg a legfurcsább sikertörténetek között jegyzik az övét, hiszen akkor vált igazán felkapottá, és akkor ívelt fel rohamszerűen a karrierje, amikor a kisfia születése után, 2010 környékén állig érő, barna bubifrizurával tért vissza a modellszakmába. Bár még mindig csak 23 éves, most kifejezetten a nőies karaktert testesíti meg a divatanyagokban, ezt az előrelépést pedig sokan a hajváltoztatásnak tulajdonítják. A Fashionista.com őt nevezte ki a 2011-es év első számú Voguetopmodelljének, hiszen a vele készített editorialok világszerte megjelentek a magazin számos kiadásában, ráadásul azok bizonyultak a legemlékezetesebb képsoroknak.

Szerintem az anyaság úgyszintén közrejátszott abban, hogy Arizona kívül-belül sokkal érettebbé, izgalmasabbá vált, ezáltal a nőiség több arcát képes előhívni magából. Azonban azt sem tagadom, hogy karakteresebbé tette a bubi hajfazon, melyet a kifutón, valamint a lookbook-fotókon egyaránt más-más formában visel. Ha azt tervezgeted, hogy megválsz a hosszú tincseidtől, de egyelőre nincs merszed meglépni, képanyagunk segíthet meghozni a végső döntést.

  • Megosztás:
hirdetés