Nagyon szerethető képek készültek Cate Blanchettről, aki félig leomló hajjal, szinte láthatatlan sminkben pózolt a kamerának. A színésznő bátran letagadhatná a korát, simán elhinnénk neki azt is, hogy még csak negyvenéves.

Alig pár éve még elképzelhetetlen volt, hogy egy híresség erős festékrétegek nélkül, majdhogynem sminkmentesen jelenjen meg egy magazin címlapján. Ám, ma már új szelek fújnak, és kezdenek szimpatikus irányt venni a trendek: a természetesség még soha nem kapott ekkora hangsúlyt, mint manapság, így lassan talán eltávolodunk az arcrejtegető vakolatok korszakától.

A divatfotókat egyre mértéktartóbban retusálják, és már nem elvárás, hogy egy színésznő vagy bármely más híresség órákig készült, minden apró részeltében gondosan megtervezett sminkben jelenjen meg a médiában. Sőt, egyre divatosabb felvállalni a természetességet, és Cate Blanchettnek ez igazán jól áll.

Az ausztrál színésznő és filmrendező nemcsak zseniális alakításairól, hanem tökéletes eleganciájáról is híres: kifinomult stílusával sokak példaképe lehet. A Harper’s Bazaar egyáltalán nem mozdította ki komfortzónájából a szeptemberi címlapjuk kedvéért: Cate Blanchett nagyon kifinomult ruhákat visel a divatanyagban, melyeket Karla Clarke válogatott össze a Giorgio Armani és a Christopher Esber kollekciójából.

A 49 éves színésznő alig sminkben, sötét ruhákban is friss és üde jelenség, ahogy ezt már megszokhattuk tőle.

  • Megosztás:
hirdetés