Egy angol tervező gondolt egy nagyot, és megalkotta a világ legdrágább ruháját. A különleges estélyi három és fél millió font, ami átszámolva 1 milliárd 190 millió forint. Debbie Wingham egész kollekciót tervezett, melyet az ukrán divathéten mutatott be, írja a Daily Mail. Őszintén szólva, nem tudjuk elképzelni, hogy ki fog ebben parádézni.

Mi kerül ezen ennyibe?

Nos, elsősorban az az ötven, egyenként két karátos fekete gyémánt, melyekkel a fekete peplum szabású estélyit díszítették, de hozzáadott értéknek tekinthető a kézi varrás is, biztosan sokan értékelik. A ruha egyébként 13 kilót nyom, ami valljuk be, nem kevés, nehéz lenne elképzelni, hogy egy színésznő végigizgulja benne az Oscar-gálát. A kollekcióban sellőfazonú és harmincas évek ihlette ruhák kaptak helyet, ahol a vállmegoldással játszik a tervező, például garbósítja a ruhát.

Ki is ez a Debbie Wingham?

Ha nem cseng ismerősen a név, ne csodálkozz, először 2009-ben hallhatott róla bárki is, egy BAFTA-gálán, jobban mondva a ruhájáról, mert róla ismeretlen tervezőként írtak. Azóta Hollywood is felfedezte, kliensei között van állítólag Hillary Swank, Kate Winslet és Dita von Teese is. A tervező egyébként imádja a gyémántokat, felflitterezett már vele farmert is, és egy általa tervezett fehér estélyin természetesen fehér gyémántok díszelegtek, arany foglalatban.

  • Megosztás:
hirdetés