Taylor Lashae bájos babaarcát bizonyára sokan felismerik, hiszen a képeivel van tele a Pinterest. Általában vele szemléltetik a legújabb öltözködési irányzatokat, illetve haj- és sminktrendeket.

Taylor Lashae arca gyakran felbukkan az interneten, ha valaki szépség- és divattémában kutakodik, bár sok mindent nem lehet tudni róla. Modellként és színésznőként is jegyzik a Los Angeles-ben nevelkedett, fiatal nőt, ám a legnagyobb sikereket a közösségi médiában érte el. Jelenleg 378 ezren követik az Instagram-profilját, ahol bemutatja ütős stílusát.

Ő az, aki a hajával, a sminkjével és az öltözékével egyaránt divatot teremt: az emberek zöme hamarabb nézi meg Taylor napi szettjét, mint a legújabb, épp aktuális kollekciókat. Vitathatatlan, hogy pimaszul szexi a hölgyemény, és az internet a bűvkörében él.

Ha a most divatos franciás stílus merül fel témaként, hamarabb kerül szóba Taylor Lashae, mint egy ízig-vérig francia nő. Ikonikus bob frizurája többet szerepelt már cikkekben, mint maga Taylor Lashae színésznőként.

Bár stílusfotóin kívül nem sok információt szolgál ki magáról az interneten, a személyisége és a jelenléte olyan átütő, mint egy régi filmcsillagé. Valószínűleg karizmatikus egyéniségének köszönheti ezt a hatalmas sikert, hiszen a képeit látva kiderül, hasonlóan öltözködik, mint bármelyik divatblogger.

  • Megosztás: