A szalonok egyre jobban törik magukat azért, hogy különleges atmoszférát teremtsenek vendégeik számára. Pedig olyan kevés kell hozzá. Mit szólnál, ha egy cuki cica szórakoztatna, amíg levágják a hajadat?

A kellemes légkör éppúgy hozzátartozik egy fodrászüzlet működtetéséhez, mint a megbízható szakmai tudás. Sok szalon igyekszik minél otthonosabbá tenni vendégei számára azt a helyiséget, ahol esetleg várakozni kényszerülnek, mielőtt megújulnának.

Vannak helyek, ahol kávét-teát szolgálnak fel, non-stop megy a tévé, és halomban áll az olvasnivaló az asztalon. Máshol pedig egy cica fogadja a vendégeket, és még akár az ölükben is elszunyókál, miközben simogatják.

A melbourne-i Babar Hair fodrászszalon sok tekintetben jó helynek számít, hiszen fiatal, lendületes, jó szakmai háttérrel rendelkező csapat várja a szépülni vágyókat, dizájnos a környezet, és a kávén, teán, kekszen kívül borral, illetve sörrel is tudnak szolgálni, ha egy kis felüdülésre vágynak a kliensek.

Ám mégis a szalon lakója, a megmentett és befogadott macska a legnépszerűbb ezen a helyen, aki saját bloggal, valamint Instagram-profillal rendelkezik. Betty Boo nem tesz sokat azért, hogy ilyen sikeres szaloncica legyen: naphosszat csak heverészik, ásítozik, és a vendégek ölében is szívesen elbóbiskol.

Bár nem ő készíti el a frizurákat, pusztán a jelenlétével is jobbá teszi maga körül a hangulatot. Te szívesen vágatnál úgy hajat, hogy közben egy cicát simogathatsz?

Ilyen picike volt, amikor odakerült a szalonba. Azóta is ugyanaz a napi rutinja.

Valószínűleg nincs olyan pontja a szalonnak, ahol Betty Boo nem aludt még.

  • Megosztás:
hirdetés