Híres modellek, nagy nevek és nagy estélyik vonultak végig a Dolce & Gabbana divatbemutatóján, mely minden szempontból a monumentális show-műsorok világát hozta.

A Dolce & Gabbana parádés divatbemutatót rittyentett össze legújabb Alta Moda kollekciójának, melyhez a királyok és arisztokraták ruhatárából merített ihletet a tervezőpáros. A színpompás, fényűzően csillogó, monumentális ruhaköltemények már önmagukban is ellopnák a show-t, hiszen harsányak, extravagánsak, és millió apró, színes részletet vonultatnak fel, melyekbe képes beleveszni a tekintet.

Ám a tervezők, Domenico Dolce és Stefano Gabbana nem érték be ennyivel: csodás környezetben, a Comói-tó partján rendezték meg az ünnepi felvonulásra emlékeztető divatbemutatót, melynek kifutóján olyan ismert modellek lépdeltek végig, mint Naomi Campbell, Helena Christensen, Maye Musk, Eva Herzigova, Lady Kitty Spencer vagy Ashley Graham.

Bár manapság Diana hercegnő unokahúgának, Lady Kitty-nek és a népszerű plus size modellnek, Ashley Grahamnek is felfelé ível a karrierje – sőt, mi több, lassan a csúcson jár -, a 48 éves Naomi Campbell lopta el a show-t, emlékezetes és méltóságteljes bevonulásával.

A szupermodell ugyanúgy tündökölt, mint közel harminc évvel ezelőtt, kecses, arisztokratikus mozgásával pedig mindenkit lenyűgözött. Egy biztos, hogy csak kevesen tudták volna így viselni ezt a döbbenetesen színes, tolldíszes nagyestélyit, melyben járni sem lehetett könnyű.

A csodás részleteket felvonultató, tollas ruha különleges modellt kívánt, nem viselhette akárki.

 

Bár a divatshow kifutóján a tőle megszokott, csodás formáját hozta, rajongói közül néhányan mégis megorroltak Ashley Graham plus size modellre, mert annak ellenére igent mondott az olasz divatház felkérésére, hogy tudta, Stefano Gabbana erősen kritizálta Selena Gomezt az Instagramon.

Egyik fotója alá azt írta olaszul: É proprio brutta! Ami magyarul annyit tesz: Tényleg csúnya! Hogy a tervező megnyilvánulása csak egy szokásos, jóindulatú olaszos kekeckedésnek fogható fel, vagy őszinte kritikának, azt senki sem tudja, mert a Dolce & Gabbana nem nyilatkozott ebben az ügyben. 

Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer is nagyon bájosan festett a pompázatos olasz kertben, ahol a színfalak mögött el is sírta magát a meghatódottságtól, hogy ilyen híres, profi modellekkel dolgozhatott együtt, és ilyen pazar ruhában vonulhatott végig az impozáns kifutón.

  • Megosztás:
hirdetés