A gyönyörű spanyol színésznő sokak lelki szemei előtt úgy ragadt meg, amilyen a húszas-harmincas éveiben volt. Nem is kell kitörölnünk róla ezt a képet, hiszen nem sokat változott azóta.

Penélope Cruz kirobbanó jelenség, akiről elsőre talán mindenkinek az jut eszébe, hogy ő az a fajta nő, aki mindig bombajó formában van. Pedig a magánéletében gyakorta mutatkozik smink nélkül, kényelmes ruhákban. Különösen a második gyermeke születése után kezdte szertefoszlatni a ráaggatott képet, hiszen a munkáját háttérbe szorítva, jó darabig csak a családjának szentelte idejét, mit sem törődve a szoptatás alatt megmaradt súlyfelesleggel. Azóta eltelt pár év, és úgy tűnik, nagyon is visszatért régi önmagához, olyannyira, hogy öregedni is elfelejtett.

Frissen megjelent magazinfotóin nem csak a stílusával idézi meg a kilencvenes éveket, hanem az akkori Penélope Cruz is visszakacsint ránk a múltból. A színésznő az Interview magazin októberi számához állt modellt, hiányos öltözékben. A fekete-fehér képek nagyon jól elkapják a kilencvenes évek hangulatát, amihez jól passzol a fekete body, és a lakkbőr sapka. A színésznőt gyakran láthattuk filmjeiben ilyen szemhangsúlyos sminkkel, mellyel szinte már összemosódott tüzes, latinos temperamentuma.

  • Megosztás:
hirdetés