A bájos Linda Rodin egy csapásra híres lett az Instagramon kortalan megjelenésével és stílusával. Öltözködésével nem a divatot, inkább az egyéniségét követi.

Fiatalkorában modellkedett, és, mielőtt híressé vált, a Harper’s Bazaar divatszerkesztőjeként dolgozott a hetvenes években. Volt már butiktulajdonos, majd olyan hírességek stylistjaként vonult be a köztudatba, mint Madonna, Laetitia Casta és Halle Berry.

Mégis, leginkább street fashion-fotóival került be a köztudatba, és az Instagram-profilja még több rajongót szerzett számára. Hatvanévesen a szépségiparban is megalapozta karrierjét Linda Rodin, méghozzá egyetlen termékkel. A Rodin Olio Russo arcolaj keverékét saját maga alkotta meg prémium minőségű illóolajokból.

Korábban, amikor stylistként dolgozott, mindig magával hordott egy üvegcsével a fotózásokra, mivel saját maga is azt használta, a modellek pedig annyira megszerették a szépítő elegyet, hogy Linda Rodin végül úgy döntött, piacra dobja a terméket.

Öltözködésével és energiájával sokakat inspirál, a Vogue, a New York Times és még számos neves magazin stílusikonként emlegeti, akitől még a divatimádó fiatalok is sokat tanulhatnak. Már-már védjegyévé vált, hogy minden ruhájához más-más, stílusba vágó napszemüveget visel, a vörös rúzsról sosem feledkezik meg, és a képeiről szinte soha nem hiányozhat a kutyája, Winks.

  • Megosztás:
hirdetés