Izgalmas a munkájuk, rengeteget utaznak, és sokan közülük anyaként is helytállnak. Instagramjukból kulisszatitkokat is megtudhatsz.

A modellek izgalmas életét sokan irigylik, pedig valójában nem lehet könnyű dolguk, hiszen rengeteg szerepnek kell megfelelniük. Instagram-fiókjuk legtöbbször arról árulkodik, hogy ők is csak emberek: akik nem kennek fel sminket, ha nyaralnak, vagy éppen bőrápoló arcmaszkban tornáznak. Furcsa, hogy a legnépszerűbb modellek közül legtöbben anyák, akik nem félnek egy-egy apró jelenetet megosztani zsúfolt életükből.

Milliók követik őket az Instán, ami érthető is, hiszen tőlük egyszerre több információt is begyűjthet az ember szépségápolásról, divatról, receptekről, nyaralóhelyekről, a divatszakma kulisszatitkairól, és arról, hogy milyen egy modell élete, ha anya is egyben.

A szókimondó jelleméről híres Chrissy Teigen vezeti a listát, 14 millió követőjével. A népszerű modell férjéről és kisgyermekéről is sokat posztol, akik gyakran elkísérik őt egy-egy fotózásra.

Miranda Kerrtől sok szépségtanácsot kaphatsz az Instagramon keresztül. Ő nagyon komolyan veszi a modellkarrierjéből fakadó hírnevét, ezért küldetésének érzi, hogy átadja tapasztalatait a nagyközönségnek. Insta-fiókja olyan, mint bármelyik szépségbloggeré, csak az övé 11,5 millió követőt vonzott be az elmúlt évek során. A magánéletéből azonban nem sok morzsát szór el a kíváncsi rajongók előtt.

Candice Swanepoel a Victoria’s Secret másik leghíresebb modellje, akit 11,3 millióan követnek az Instán. Fotói által a munkája legérdekesebb pillanatait, valamint bensőséges, anyaként megélt emlékeit is megismerheti a nagyközönség. Ő az, aki még a gyermeke szoptatását sem érezte tabunak, és a szabadon, félelem és szégyenérzet nélküli szoptatás mellett felszólalva, közzétette intim fotóját.

Adriana Lima szintén a Victoria’s Secret által vált híres modellé, emellett kétgyermekes családanya. Ez utóbbi azonban csak a nagyon szemfülesek számára derül ki gyakran látogatott Instagram-fiókjából. Jelenleg 11,1 millió követővel rendelkezik a 36 éves szépség, aki még mindig keresett modell, és számos szerződést zsebelt be az utóbbi években. Ő például nem csinál ügyet abból, ha smink nélkül nyaral, hanem gyorsan kiposztol róla egy képet.

Gisele Bündchen nem csinál titkot magánéletéből, aki őt követi, bepillantást nyerhet egy roppant energikus és életvidám, népszerű anyuka életébe. Gyakran teszi közzé párja fotóját, és meghitt, családi pillanatokat is szívesen megoszt követőtáborával.

  • Megosztás: