Úgy tűnik, a színésznő bőrét nem a fanatikus arctisztítás tartja fiatalon. Akkor mégis, hogy néz ki ilyen jól? Elárulta meglepő titkát.

Salma Hayek valószínűleg nők ezreit döbbente meg, amikor a New York Times újságnak adott interjúban kijelentette, hogy ő bizony soha nem tisztítja meg az arcát reggelente. Miközben mindenhonnan az folyik, hogy az alapos arctisztító rituálé mennyire fontos a szép bőr érdekében, az 51 éves színésznő makulátlan, fiatalos arcbőre rácáfol erre. Ám nem lustaságból blicceli el ezt a procedúrát, hanem azért, mert egyszerűen nem hisz benne.

Bevallása szerint, a mai napig nagymamája szépségtanácsait követi, aki szerint éjjelente feltölti, regenerálja magát a bőr, és, ha lefekvés előtt alaposan meg van tisztítva, reggel felesleges újra megsikálni. Ha ébredés után mindenféle tisztító termékekkel terheljük a bőrt, azzal tönkretesszük természetes, védő savköpenyét, amit az éjszaka folyamán helyreállítottak a sejtek.

Salma Hayek azt is elárulta, hogy mivel helyettesíti a reggeli arcmosást. Nem tesz egyebet, csak tiszta rózsavizet permetez bőrére, mely tökéletesen felfrissíti, kisimítja arcvonásait. A rózsavíz az utóbbi időben nagyon népszerű bőrápoló termék, hiszen számos pozitív hatása van: megelőzi és kisimítja a ráncokat, értékes vitaminjaival erősíti a sejtfalakat, valamint gyulladáscsökkentő, hűsítő tulajdonságának köszönhetően, eltünteti a makacs pattanásokat.

Ám a színésznő nem csak a reggeli rózsapermetnek köszönheti bőrének rugalmasságát. Évente négyszer utazik Európába, hogy Londonban, vagy Párizsban alávesse magát egy japán masszőr arckezelésének. Állítása szerint, ez a személyre szabottan kifejlesztett, speciális masszázs csodákra képes, ami az arckontúrokat illeti. Még azt is el lehet érni vele, hogy az izomtónusok stimulálásával kicsit átalakuljon az arc formája. Mivel Salma Hayek kissé négyzetesnek találja arcéleit, általában azt szokta kérni, hogy kerekítsék ki vonásait.

  • Megosztás:
hirdetés