A szőke színésznő simán felcsaphatna főállású modellnek, hiszen minden adottsága és tehetsége megvan hozzá. A képek alapján nehéz elhinni, hogy elmúlt negyven.

Chloe Sevigny a Kölykök című filmben tűnt fel először, amikor egy HIV-pozitív lányt alakított. Jennie szerepe meghozta számára a figyelmet 1995-ben, és beindult a színészi karrierje. Mellette a mai napig modellkedik, és szabadidejében ruhákat tervez, de mindez csak amolyan hobbi a számára.

Pedig az adottságai alapján tökéletes modell lehetne belőle: a kissé flegma, ám kétségkívül szexi nézését sokan hasonlítják Kate Moss heroinsikk-pillantásához, amit még a kilencvenes években neveztek el így, és azóta a szupermodell védjegyévé vált. Chloe Sevigny dögös tekintete szerintünk éppúgy utánozhatatlan, ezért is szereti annyira a kamera.

A képek láttán mindenesetre nem gondolnánk, hogy a szőke színésznő már túllépte a negyvenet. A Town & Country augusztusi címlapja alapján simán azt tippelnénk róla, hogy a kora harmincas éveiben jár. A színésznő néhány dögösebb, átlátszó ruhát is bevállalt a magazin divatanyagában, és a képeken valóban úgy fest, mint egy modell.

  • Megosztás:
hirdetés