Újságárusoknál a Vogue ünnepi száma, benne egy méregdrága albummal, ami egyben képes összefoglalója napjaink divatvilágának, ikonjainak, a stílus alakítóinak. Olyan 45 év alatti emberekről készült fotósorozat, akik a jelent és a jövőt fogják meghatározni, amerre a Vogue is tekint. Azok a divattervezők, modellek, színészek, énekesek és gazdag örökösök tökéletesre polírozva, akik megkerülhetetlenek az iparban.

Az illusztris társaságot Norman Jean Roy kapta lencsevégre, aki keresztül-kasul repült az Atlanti-óceán felett, hogy a legtökéletesebb helyszíneken fotózza Florence Welch-t, Claudia Schiffert, Stella McCartney-t vagy éppen Kristen Stewartot.

A leginkább Annie Leibovitz stílusát idéző fotók elrugaszkodnak a valóságtól, és egy csodálatos, meseszerű világba repítik a nézőt, aminek ugyan a fele sem igaz, de ilyen a divat. Témájukat tekintve hiába keresünk összefüggést a képek között, látszik, hogy a fotós szabadon asszociált az alanyaihoz leginkább illő képi megformálásra. A fotósnál csak a stylist, Tabitha Simmons alkotott nagyszerűbbet, elég Florence-re néznünk.

  • Megosztás:
hirdetés