Ásványok, drágakövek és kristályok ihlették az Yves Saint Laurent tavaszi sminkkollekcióját, melyben tiszta, energikus tónusokkal találkoznak a tejszínes, pasztelles árnyalatok. Az egymással harmonizáló színek jól kihasználható palettát alkotnak, mely azért praktikus, mert élénk és lágy tónusaival mindkét új divatirányzatnak megfelel, ráadásul az összepasszoló színverziók között minden színtípus megtalálhatja a hozzá illő rúzst, szemhéjpúdert és pirosítót.

Lloyd Simmonds a drágakövek energiáját és fényét, illetve kristályos tisztaságát szerette volna megidézni az új, Arty Stone névre keresztelt sminkcsaláddal, mely teljes mértékben sikerült neki. A kampányfotókon az YSL arca, Ginta Lapina érzéki, hipnotikus szépségként tűnik fel, a pink kvarc, az ametiszt, az azurit, a malachit és a jade színeiben tündökölve.

Az Arty Stone sminkkollekció termékei

1. Rouge Pur Couture Vernis A Levres Glossy Stain: érzéki szájfény ametiszt, rubin és korall árnyalatokban. 2. Creme de Blush: krémes pirosító rózsaszín kvarc, vörös kvarc és barnás árnyalatban. 3. Volupté Sheer Candy: tejszínes hatású rúzs izgalmas mentaszínben, rózsa- és mokkaárnyalatban. 4. Dessin Du Regard Eye Pencil: szemceruza lila és kék tónusban.

1. Mascara Volume effect Faux Cils: dúsító hatású szempillaspirál, mely smaragdzöld változatban is kapható. 2. Pure Chromatics Collector: szemhéjpúder paletta malachit, flourite, ametiszt és metálos azurit árnyalatokkal. 3. Collector Face Palette: púderes hatású pirosító, mely opálos fényt ad az arcnak. 4. La Laque Couture: csodaszép körömlakkok jade-zöld és bronz-pirit tónusokban.

  • Megosztás:
hirdetés