A külső és belső hidratálás az egészséges, üde bőr alapfeltétele, ezért az ásványvíz a szépségápolásban is nagy szerepet játszhat. A BudaPart városnegyedben megnyitotta kapuit az első Vízangyal Health & Beauty Center, ahol Szentkirályi ásványvíz alapú termékekkel, különféle szépségápolási kezelésekkel szépülhetnek az odalátogatók.

hirdetés

A Vízangyal Health & Beauty Center nem csak egy szimpla szépségszalon, hanem egy egészségtudatosságot támogató életmódközpont, melynek modern, kellemes hangulatú, családbarát kialakítású enteriőrje már önmagában is elősegíti a relaxációt. A komplexumban lehetőség nyílik a külső és belső hidratálást támogató kezelésekre, privát pilates- és jógaórákra, ám a vendégek életmód-tanácsadást is igénybe vehetnek.

A feltöltődés és kikapcsolódás már az előtérben kezdetét veszi, ahol hialuronnal dúsított egészséges üdítőkkel és kávékülönlegességekkel frissülhetnek fel a látogatók. A szalon designja és színösszetétele egyértelműen a Vízangyal termékek letisztult csomagolására hajaz. A testápolók és a kézkrémek 50%-ban újrahasznosított, míg a tusfürdők és szappanok újrahasznosítható csomagolással készülnek.

 

A termékcsalád már nem ismeretlen a piacon

A Vízangyal kozmetikai termékcsalád már nem ismeretlen, Balogh Levente a tavalyi évben tört be a szépségápolási piacra különleges készítményeivel. Ezek a kozmetikumok allergénmentes illatanyagokkal és vegán összetevőkkel készülnek.

A testápolók, kézkrémek, tusfürdők és szappanok kíméletesen bánnak a bőrrel, és hatóanyagaiknak köszönhetően igyekeznek megtartani nedvességtartalmát. Olyan összetevőket tartalmaznak, mint például az urea vagy a sheavaj, de ásványianyag-tartalmuk sem elenyésző, így járulnak hozzá a bőr hidratálásához, regenerálásához.

A Vízangyal Health & Beauty Center remek kezelésekkel várja a szépülni vágyókat

A szalon számos szépségápolási lehetőséggel szolgál

A Vízangyal Health & Beauty Center megnyitóján minden vendég megtekinthette a lenyűgöző, átgondolt megjelenéssel felruházott szalont. Nem csupán a kezelések lélekemelőek, de maga a hely is. Az előtérben található Beauty Café kollagénes kávékülönlegességekkel és hialuronnal dúsított limonádékkal várja a vendégeket.

A szalonban spa manikűr és pedikűr, életmód-tanácsadás, valamint különböző kozmetikai kezelések éppúgy elérhetők. Az ásványvízalapú eljárások és termékek nem csak hazai, nemzetközi szinten is egyedülállóak. A tervek szerint a franchise hazai, valamint külföldi nagyvárosokban éppúgy megtalálható lesz majd.

A választható kezelések rendkívül különlegesek

A különböző szépségkezeléseknek a Vízangyal egészségközpont három szobája ad teret, amelyek a Szentkirályi ásványvíz csomagolását tükrözik. A rózsaszín terem a relax testkezelő kabin, a kék az avatar arckezelő szoba, míg a zöld helyiség a jóga-, valamint pilatesfoglalkozásoknak biztosít teret.

 

A szakemberek mezoterápiás ránctalanító, valamint rádiófrekvenciás kollagénserkentő arckezeléssel is várják a vendégeket. Lézeres stimuláció éppúgy kérhető, amely regenerálja, megújítja a bőrt. Ha valaki kellő hidratációra vágyik, lehetősége van ultrahangos hidratálásra, míg annak, aki teljes testet érintő átalakulást szeretne elérni, a testfeszesítő eljárás lesz a tökéletes választás. Az alakformálás nem merül ki ennyiben, egy remek zsírbontó kezelés csakugyan elérhető a Vízangyal Health & Beauty Center kínálatában.

Az árak kezeléstől függően változóak, míg egyes eljárások 19 900, vagy éppen 25 900 forinttól indulnak, a nagyobb volumenű kozmetikai beavatkozások 39 900 forinttól kezdődnek.

Nem csupán a termékek összetevői keltik fel az érdeklődést, maga a helyszín is igazán különlegesre sikerült. A színek, a dizájn és a hangulat már önmagában megalapozza a lelki felfrissülést, az izgalmas kezelések pedig csak még inkább vonzóvá teszik a Vízangyal brandet.

Képek: Vízangyal Health & Beauty Center.

  • Megosztás:
hirdetés