Az új stílus, öltözék és frizura segít, hogy visszatérjen a korábban elhalványult önbizalom. A szakértők látványosan átalakították a nő megjelenését, aki szó szerint ragyog a kamerák előtt.

hirdetés

Sokszor az új stílus az önbizalom alapköve

A külső nem számít, a szépség mulandó. Ezek a mondatok valószínűleg mindenki számára ismerősek, ám lássuk be, hogy a kisugárzáshoz és az önbizalomhoz igenis sokat tesz hozzá a sikkes, csinos megjelenés. Bár tény, hogy a belső sokkal fontosabb, mint a külcsín, egy nő számára lényeges, hogy mit lát a tükörben, ráadásul a kisugárzás sem ragyog teljes hőfokon, ha kívül-belül épp nincs topon az ember. Sokszor már egy új frizura, egy finom smink vagy egy új blúz is magabiztosabb, határozottabb kiállást eredményezhet, hiszen az ember lánya szebbnek, stílusosabbnak látja magát.

A videóban szereplő hölgy abszolút láthatatlannak érezte magát, ezért fordult a szakértői csapathoz segítségért. Soha nem tanulta meg, hogyan kell sminkelni, vagy hogyan tudná szépen elkészíteni a haját, s úgy érezte, hogy itt az ideje visszanyerni önbizalmát. Új frizurát, az alakjához és egyéniségéhez passzoló ruhákat, valamint egy szép, könnyed makeupot kapott. Az eredmény lélegzetelállító.

 

A lenőtt, fazontalan hajstílus sokat ronthat a kisugárzáson, különösen akkor, ha rálapul a fejtetőre. A videóban látható, hogy vékony szálú, igénybe vett és sérült tincsekből is ki lehet hozni valami csodálatosat, csupán olyan fazont kell keresni, amitől dúsabbnak hatnak a tincsek és a szálak tartást, volument kapnak.

Az új ruhatár mellett, ami nemcsak a személyiséghez, hanem az alkati adottsághoz is passzol, a smink éppúgy rendkívül fontos. Nem kell vastagon felkenni az alapozót, nem kell kontúrozással újraformálni az arc karakterét, egy könnyed makeup gyönyörűen fókuszba tudja helyezni a tekintetet, s ezáltal látványosan növeli a vonzerőt.

A  videóban szereplő hölgy nem esett át óriási átalakításon, csupán finom változtatásokat eszközöltek a szakemberek, az eredmény mégis önmagáért beszél. Már egy minimális szépítkezés elegendő ahhoz, hogy a korábban elvesztett önbizalom újból lángra kapjon.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés