Tavasszal szinte tombolnak a hormonok, így egyes felmérések szerint a nők ilyenkor élik meg nőiességük csúcspontját. Ezt a fodrászok is alátámasztják, hiszen tapasztalatuk szerint a hölgyek ebben az időszakban sokkal fogékonyabbak az újdonságokra, ezáltal könnyebben szakítanak a régi, jól bevált frizurájukkal, és választják a teljes körű, drasztikus fazonváltást.

Nem véletlen tehát, hogy a harmatos kikelet mindig kelendőbbé teszi a vöröses hajárnyalatokat, illetve a merészebb, csábosabb stílusokat. Ám a szakértők úgy tartják, hogy a sikeres fogyókúra vagy a szakítás éppúgy meghozza a kedvet a tüzes hajszínekhez. Ezt azzal magyarázzák, hogy az energikus tónusok önbizalmat, életerőt és szenvedélyt sugároznak, amire ilyenkor nagy szüksége van a léleknek.

Réges-régen a férfiak démoni erőket tulajdonítottak a vörös nőknek, és boszorkányoknak tartották őket. Valószínűleg azért, mert a hófehér bőr és a lángoló hajzuhatag ritka kombinációja olyan erős, ellenállhatatlan vonzalmat ébresztett bennük, amit ördögi rontásnak vagy túlvilági csáberőnek véltek. A rágalmakkal pedig a saját gyengeségüket és félelmüket akarták leplezni. A pasik számára a vörös hajú nők ma is olyanok, mint az édenkert tiltott gyümölcse.

Mágnesként vonzza őket, de ugyanakkor kicsit félelmetes számukra a titokzatosságuk. Ám pont ettől tűnnek olyan izgalmasnak. A modern, divatos vörös démonoknak ma már nincs szükségük hosszú, dús loknikra, hogy elkápráztassák a környezetüket. A rövid frizurák éppolyan szexissé és magabiztossá varázsolják őket, amit te is elirigyelhetsz tőlük. Összeválogattuk a legdögösebb, legpimaszabb, tüzes hajviseleteket!

  • Megosztás:
hirdetés