A természetesség lesz a jelszó a tavaszi frizuradivatban, de nem kell majd szó szerint értelmezni, vagyis nyugodtan választhatsz intenzív hajszínt magadnak, de a fazonbeszárítás szabályai egy picit megváltoznak. A modoros, erősen belőtt hajakkal ellentétben a középen vagy oldalt elválasztott, laza esésű, csillogó hajzuhatagok vagy a lágyan leomló, habkönnyű loknik kerülnek előtérbe. A rövid frizurák esetében a szélfútta bubifazonok képviselik a természetes, illetve a könnyed, bájos stílust.

A trendelőrejelzések azért csak természetes hatásról beszélnek, mert nyilván nem az a célja az új irányzatnak, hogy hagyd magától megszáradni a hajad, ahogy a természet megadta, és ne csinálj vele semmit.

Ez a stílus úgy értendő, mint a sminkdivatban a natúr vonal, mely azt próbálja elhitetni másokkal, hogy nem is festetted ki magad, pedig dehogynem, csak halvány, finom tónusokkal. Az új frizurasikkben szintén ott lapul a turpisság, hiszen ugyanúgy beállítjuk a hajunkat, mint máskor, csak az nem lesz nyilvánvaló, hogy mennyi időt pepecseltünk vele.

  • Megosztás:
hirdetés