Egy kiadós bulizás bizony nagyon meg tudja terhelni a szervezetet, aminek a jeleit reggel a tükörbe nézve legszívesebben azonnal megpróbálnánk eltűntetni. Jó hír, hogy erre van is mód, és még csak több réteg vakolás sem kell hozzá, hogy újból frissnek látszódj.

Gyors, ragyogásfokozó smink másnaposságra

Hoztunk egy videót is, hogy lásd, milyen egyszerűen és gyorsan megoldhatod a fakó, dehidratált, fénytelen arc problémáját. Első lépésként hidratálj, ezt arckrémmel vagy egy könnyű arcolajjal is megteheted. Ha kész, fogj egy korrektort és a szem alatt, valamint a T-vonalban egyenlítsd ki az arcszínedet.

Ezután a szemhéjadon és az alsó szempillatövekben dolgozz el gyöngyházfényű szemhéjpúdert. Egy világosbarna szemhéjpúderrel hangsúlyozd a mélyítővonalat és az alsó szempillatövekre is tegyél keveset. Highlighterrel hangsúlyozd a belső szemzugod és az ajkaid, majd jöhet a szempillaspirál. Igazítsd formára a szemöldököd, ha esetleg olajos lenne a hidratálótól, porpúderrel eltüntetheted róla a felesleges zsírt.

Jöhet egy pici kontúr az orrhoz, szájhoz, illetve ahova még szükségét érzed, de csak nagyon finoman. Dobd fel az arcszíned egy kis pirosítóval, amit ne csak az almácskákon, hanem a két szemöldököd között és az álladon is eloszlathatsz vékonyan. Végezetül tegyél színezett ajakápolót vagy szájfényt a szádra, és már kész is vagy. Újjászülettél!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés